Take a minute and test your knowledge of law firms on this year’s NLJ 350. Answers are at the bottom. No cheating, counselor.

1. Which foreign office saw the biggest percentage gain in NLJ 350 attorneys working there in 2013?

A. London

B. Antwerp

C. Sydney

D. Warsaw

E. Tokyo

2. Which foreign city shrank in the number of NLJ 350 lawyers in 2013?

A. Tokyo

B. Warsaw

C. Frankfurt

D. Hong Kong

E. Brussels

3. Which city has the most NLJ 350 lawyers?

A. Houston

B. Austin

C. Dallas

D. Des Moines

4. Fill in the blank:

Law firm _______________ has the most lawyers in London.

  1. DLA Piper
  2. Norton Rose Fulbright
  3. Dentons
  4. K&L Gates
  5. Baker & McKenzie

5. The total number of branch offices of NLJ 350 firms is:

A. 10,456

B. 1,112

C. 5,964

D. 17,434

E. 3,762

6. How many NLJ 350 attorneys are based in Hawaii?

A. 25

B. 44

C. 0

D. 11

E. 4

7. The foreign country ranked No. 2 in the number of NLJ 350 lawyers is:

A. United Kingdom

B. Germany

C. Canada

D. China

E. France

8. The firm with the most lawyers in Warsaw is:

A. Hogan Lovells

B. Baker & McKenzie

C. K&L Gates

D. Weil Gotshal

E. Dentons

9. The number of NLJ 350 lawyers in Hong Kong is:

A. 4,112

B. 1,666

C. 923

D. 335

E. 129


10. Fill in the blank.

New York has the most NLJ 350 lawyers, but Washington has the most NLJ 350 ___________.

  1. Partners
  2. Accountants
  3. Offices
  4. Practice areas
  5. Politicians

Answers.

1. C; 2. A; 3. C; 4. B; 5. E; 6. C; 7. D; 8. E; 9. B; 10. C.